Το Νησί μας

Η Σκόπελος είναι μόλις λίγα μίλια μακριά από τα λιμάνια του Αγίου Κωνσταντίνου, της Κύμης και του Βόλου, προσφέροντας την ευκαιρία για μία χαλαρωτική εβδομάδα διακοπών. Υπάρχουν πολλές όμορφες παραλίες, στο Νησί έτσι ώστε νοικιάζοντας ένα αυτοκίνητο η ένα δίκυκλο η ακόμα με την τακτικότατη αστική συγκοινωνία να απολαμβάνετε κάθε μέρα και κάποια άλλη!

Ένα από τα πιο όμορφα σημεία είναι η παραλία με λευκή άμμο στο Λιμνονάρι. Μια απόσταση 20 λεπτών με το αυτοκίνητο από την πόλη της Σκοπέλου. Είναι κρυμμένη μέσα στο δάσος και βρίσκεται σε ένα καλά προστατευμένο όρμο. Ακόμη και σε περίοδο αιχμής, εξακολουθεί να είναι ένα σχετικά ήσυχο σημείο, προσφέροντάς σας ηρεμία και απομόνωση για να απολαύσετε μια βουτιά στα ήρεμα νερά του Αιγαίου.

Λίγο ποιο πέρα είναι η καταπληκτική παραλία της Μηλιάς που συνδυάζει δάσος, άμμο και καταγάλανα νερά. Και αν θέλετε να πορευθείτε στα βήματα του Mamma Mia!,ο Αι Γιάννης και η Καστάνη, όπου γυρίστηκαν πολλές από τις σκηνές της ταινίας, είναι μια άλλη εμπειρία. Διαφορετικά, μια βόλτα γύρω από το νησί σας οδηγεί σε καταπληκτικά αξιοθέατα.

Ρίξτε μια ματιά στο αρχαίο μοναστήρι της Ευαγγελίστριας στην πλαγιά του λόφου, απ΄ όπου μπορείτε να δείτε όλη την πόλη της Σκοπέλου και το λιμάνι. Βήμα πίσω στο χρόνο είναι ένα ταξίδι στη Γλώσσα. Το χωριό, με τα απότομα, πλακόστρωτα δρομάκια και τα κατάλευκα σπίτια με μπλε παράθυρα και την καταπληκτική θέα.

Φυσικά, η γνωριμία με τις Σποράδες δεν θα είναι πλήρης χωρίς ένα ταξίδι στη θάλασσα. Οργανωμένες εξορμήσεις με καΐκια για μια ολοήμερη εκδρομή, με στάσεις σε δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες παραλίες, καθώς και το ιερό νησί της Κυρά Παναγιάς, και το Θαλάσσιο πάρκο είναι καθημερινά στη διάθεση σας.

Η περιπέτεια στο Νησί δεν τελειώνει εδώ. Ένα οδικό δίκτυο 45 χιλιομέτρων που διασχίζει και τα πανέμορφα και καταπράσινα βουνά του δεν θα σας αφήσει να πλήξετε!!!